Devlin Fieldhouse Renovations


The renovation of Devlin Field House was divided into three (3) phases. 

Phase 1 
In this phase, all the arena seating was upgraded. All ground level bleachers were removed and new permanent seats were constructed. All the upper level bleachers were removed and new seats were installed. All parts of the arena received a new coat of paint. The old drop ceiling was removed to expose the original wooden ceiling. All new lighting was installed in the arena. The old sprinkler system was removed and a new modern system was installed. The press box was relocated and upgraded. The air conditioning duct work was upgraded. The main lobby was completely renovated-new concession stands; terrazzo floors, ticket counter. On the mezzanine level, all four (4) corners were built out for special uses. 

Phase 2 
Phase 2 started by removing all the offices that were located on the ground floor around the arena. Once this was completed, down one (1) corridor new restrooms were constructed for the fans. Down the other corridor, two (2) visitor locker rooms, laundry, and VIP room was constructed complete with new carpeting and terrazzo floors. In the opposite corner in the lobby, a family restroom and officials locker room was built. 

Phase 3 
In the third phase of the renovation project all the exterior windows were removed and replaced with energy efficient windows. Also new signage was installed both inside and outside. A new lighted main entrance sign was installed.

Project Information

Project Teams

Design Team
Gould Evans - Architect
Bob D Campbell & Company - Structural Engineer
The MCC Group - Mechanical Engineer
IMC Consulting Engineers - Electrical Engineer

Construction Team
Michael Joia - Construction Coordinator, Construction Services